Podrobnosti dogodka


Ko v širšo družino pride dojenček, so mladi starši pogostokrat zbegani in v stiski, saj si želijo s svojim delovanjem kar najbolj podpreti razvoj otroka, starejši pa so vsevedni in s svojimi nasveti mladih staršev ne podprejo vselej.
Praktično predavanje je namenjeno vsem, ki si želijo izvedeti, kako rokovati z nežnim bitjem, ki potrebuje našo pomoč in bližino. Ana Verdinek je študentka Pedokinetike® in diplomantka Športne vzgoje ter magistrica Inkluzivne pedagogike.
Pedokinetike se uči pri utemeljiteljici te metode, Andreji Semolič, ki je v slovenski družbi znana po izjemnih rezultatih pri vzpostavitvi gibalnih vzorcev pri dojenčkih, malčkih z težavami v gibalnem razvoju ter z odraslimi, ki imajo motnje v gibanju zaradi različnih poškodb.
Na praktičnem predavanju se bomo naučili, kako vzpostavljati odnos z dojenčkom in kaj mu naši prijemi nudijo. Spoznali bomo, kateri prijemi, dotiki in smeri gibanja so tisti, ki jih otrok organsko potrebuje za zdrav razvoj. Omenjeni prijemi so pogosto prav drugačni od predstave starša, kaj je za otroka dobro, ljubeče in skrbno.
Obvezne prijave na prireditve@knjiznicalogatec.si, ob prijavi napišite starost dojenčka, konkretna vprašanja in kontakt. Število mest na delavnici je omejeno.

Deli
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)